Afdrukken

High Wine, kwaliteit in wijn en eten

Op de laatste zaterdag van de maand serveren wij onze High Wine. Kwaliteit in wijn en eten. 
U gaat bij een bijzondere wijnhandel op bezoek en geniet van de High Wine in ons gezellige proeflokaal.  U krijgt een plateau met verschillende warme en koude hapjes en gerechtjes waar Jan Kalvenhaar de wijnen bij heeft uitgezocht. De wijnen zijn absoluut van een goed niveau en u maakt zelf uw keuze uit wit, rose of rood. Indien gewenst geven we uitleg over de wijnen of de wijn/spijs combinatie. De wijnen en gerechtjes zijn seizoensgebonden. Onderstaande gerechten en wijnen zijn voorbeelden. We sluiten af met koffie of thee naar keuze. Als u mee wilt doen met de HIgh Wine maar geen wijn drinkt dan serveren wij voor u iets anders. WIj hebben diverse sapjes, firsdrank, thee of koffie. high wine_bij_wijnenzn_2

Wij serveren alleen wijnen die ook in de winkel worden verkocht en garanderen kwaliteitswijnen. Wij hebben een flink assortiment biologisch en biologisch dynamische wijnen. U maakt zelf de keuze uit de wijnen van het High Wine Menu. of u laat zich adviseren door Jan Kalvenhaar.  Geef ook aan of u bepaalde gerechten niet lust of een allergie hebt. De kosten van de High Wine zijn € 25,00 pp. Graag reserveren via tel. 055-5788222.

Kunt u niet op de laatste zaterdag van de maand maar wilt u met een gezelschap een High Wine organiseren dan kan dat ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wijnen&zn is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Tegen meerkosten openen wij ook de deuren op maandag of zondag of in de avonduren. Zijn er specifieke wijnwensen dan kunnen we daar rekening mee houden. Bovenstaande prijs is dan een indicatie. 
 

Voorbeeldgerechten High Wine:

high wine_bij_wijnenzn

Zalmrolletje
Makreeltartaar met mierikswortel
Gebakken gamba's *
Tramezzini
Charcuterie
ingelegde knoflook, olijven, kapperappeltjes **
Geitenkaas met vijg **
Quiche van artisjokharten en kaas **
Tortilla **
Gehaktballetjes in tomatensaus *

*warme gerechten ** vegetarisch

Voorbeeldwijnen High Wine:

Prosecco La Gioiosa (Veneto-Italie)
Nanclares (Spanje)
St Felix (Frankrijk)
Colombelle Cascogne (Frankrijk)
El Picaro (Spanje)
Elios (Zuid-Italie)

Tijdens proeverijen maakt u zelf een keus uit de wijnen op de proeftafel. U bezoekt eerst de proeverij en gaat daarna aan tafel.