AntiOx beschermt wijn tegen oxidatie
U herkent het vast, de geopende fles wijn die u een paar dagen probeert te bewaren en dan niet meer lekker is. Sinds jaren zoeken horeca-uitbaters en consumenten naar een oplossing voor dit probleem. En de oplossing was Eenmaal geopend oxydeert de wijn snel als gevolg van blootstelling aan zuurstof. De wijn wordt zurig en stug en in een De oplossing is gevonden in de AntiOx. Dit is een stop gemaakt van siliconen en met een actief koolstoffilter. De dop sluit hermetisch af. Het koolstoffilter neutraliseert de chemische reactie tussen de wijn en de zuurstof en gaat zo de oxydatie tegen. Het koolstoffilter gaat ongeveer vijf jaar lang mee. Tegen die tijd merk je ook dat de werking minder wordt. Uit praktijktesten van Spaanse en Franse sommeliers blijkt dat de verzuring vijf keer trager verloopt dan bij het gebruik van een vacuümpomp. De prijs voor de AntiOx is € 19,95 in cadeauverpakking. |
|
|
|
||
|