Afdrukken

Food producten

Geweldige Veluwse Streekproducten 
De mensen die regelmatig op boerenmarkten komen herkennen de producten direct. Begonnen als Veluws Stoofpotje is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een onderneming waar naast het stoofpotje verschillende jammen, wildpaté en zelfs Zwienenkeutels worden gemaakt.
Wijnen&zn wil niet achterblijven en laat u met enthousiasme kennismaken met deze producten.
Wij hebben vanaf 24 september 2016 in de winkel voor u te koop:
Veluwse wildpaté € 5,50
Veluws stoofpotje 400gr € 10,95
Hert of wild zwijn
Veluwse bosbessenjam 225 gr € 3,50
Veluwse vossenbessencompote € 3,50
Zwienekeutels,
een Veluwse chocholadetruffel
€ 4,50

Zoals u hiernaast kunt zien in een handomdraai iets moois op tafel met de Veluwse streekproducten. 

 

  veluws stoofpotje_wijnenzn 

Meat Cuisine
Eerlijke en mooi gemaakte fuet van Meat Cuisine presenteren we ook graag aan u. Onze klanten weten dat we deze regelmatig in de winkel hebben hangen. Verschillende soorten: naturel, chorizo, hazelnoot of fuet in een jasje van rozemarijn. In het najaar ook met paddestoelen of met wild zwijn. Lekker voor bij de borrel of als voorafje.

De fuet wordt in Nederland gemaakt en dan naar de Pyreneeën gebracht om daar te drogen. Het droogproces gebeurd niet in droogkamers maar in de buitenlucht en dat is precies wat er in Nederland niet goed gaat. Ondanks de klimaatverandering hebben we nog steeds veel vocht in de lucht en daar houdt de fuet niet van.

Hoe droger hoe mooier vinden wij persoonlijk. Dus laat de worst gerust nog even hangen op een koele droge plek. Liever niet in de koelkast.

Genieten met een lekkere fles wijn van Wijnen&zn en een heerlijke fuet van Meat Cuisine. Prijs per worst € 5,50
Proost.  

meat 1