Horeca

Onderscheid u met unieke wijnen

Van een courante huiswijn tot en met een Grand Cru en van Frankrijk tot Zuid-Afrika bent u bij ons op het juiste adres. Wij houden van de betere Horeca. En wij komen er ook graag. Of dat nu een eetcafé, bistro of een sterrenrestaurant is. Als er maar met hartstocht en eerlijke producten gewerkt wordt. De aandacht die u voor uw vak heeft, delen we graag met onze wijnen. Bij ons gelden géén targets en afnameverplichtingen. Wel gelden er korte plezierige lijnen, betrokkenheid en advies op maat! En u kunt de wijnen per fles bij ons bestellen zodat de

Huiswijnen: Hèt visitekaartje

De huiswijn is wellicht de belangrijkste wijn in het assortiment, het visitekaartje van elk café, brasserie of restaurant. Het is de wijn waar veel gasten op vertrouwen en de gastheer zijn deskundigheid kan laten gelden. Onze huiswijnen zijn opvallend goed voor de prijs! Hoewel het meestal de voordeligste wijn op de wijnkaart betreft, is het juist zaak om superieure kwaliteit te bieden voor de prijs die de gast betaalt. Een serieuze huiswijn geldt als referentie voor alle overige wijnen op de wijnkaart. De ervaring leert dat een goede kwaliteit huiswijn omzet bevorderend werkt.

Goed advies is het halve werk

Wij denken met u mee om te komen tot een selectie wijnen die het beste bij u past. Juist verrassend, of toch klassiek. Breed inzetbaar, of bijzonder in een arrangement. Kies bewust voor de wijnen die u schenkt. We zijn specialisten in wijnspijs adviezen.

Onze service

Zo kunnen wij ook uw wijnkaart volledig verzorgen van ontwerp tot drukwerk. U kunt de wijnen per doos maar ook per fles bestellen zodat de wijnen niet te lang blijven liggen.