Relatiegeschenken

Persoonlijke relatiegeschenken

Iedereen ontvangt graag een cadeau dat met aandacht is uitgekozen. Zorg er daarom voor dat u aansluit bij de smaak of de voorkeur van de ontvanger. U kunt hiervoor een beroep doen op de kennis en specialisatie van Wijnen&zn. Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken voeg dan iets bijzonders toe aan het cadeau zoals een goed sommerliersmes of  een heerlijke fuet van Meat Cuisine.  http://www.meatcuisine.nl   Of de heerlijkste ambachtelijke borrelhapjes van ????   Wij denken graag met u mee.
Wilt u zelf uw pakket samenstellen ga dan naar onze webshop en kies welke wijn u wilt geven. Prijzen staan erbij.  Uiteraard krijgt u bij afname van 6 flessen of meer een aardige korting.
Om uw cadeau nog persoonlijker te maken kunnen we uw  persoonlijke wenskaart bij het pakket voegen.

Bezorging

Als u wilt dat Wijnen&zn de pakketten bezorgd dan kan dat. Wij kunnen dit via een bezorgservice doen of op persoonlijke wijze. De laatste optie kunnen wij alleen voor u garanderen als dit in Apeldoorn, Ermelo, Harderwijk of Putten is

Offerte

Een offerte kunt u aanvragen aan via de mail info@wijnenapeldoorn.nl
Binnen 24 uur heeft u de offerte in huis.
De offerte is 2 weken geldig, daarna vervalt onze aanbieding.
Na uw opdrachtbevestiging zorgen wij dat de pakketten op het afgesproken moment voor u klaar staan of worden bezorgd.

Hulp nodig?

Bespreek uw wensen met Jan Kalvenhaar.
Wij regelen wijnen, glaswerk, whisky, grappa of ander gedistilleerd.  Wilt u bijzonder fijn glaswerk (kristal) dan raden wij u de wijnglazen van Riedel aan. Standaard leveren wij de glazen uit de O-serie en Vinum.
Ook kunnen wij speciale geschenken voor u verzorgen zoals een combinatie van wijnen en olijfolie van het zelfde wijndomein. Leg uw wensen aan ons voor en wij doen u een voorstel dat past bij uw wensen.

Wij raden u aan niet te laat in het jaar te bestellen. Omdat de maand december erg druk is zijn dan niet alle producten meer leverbaar. Dat geldt zeker voor verpakkingsmateriaal en bijzondere cadeau-artikelen.