Vergaderservice

Digitaal borrelen

Omdat het digitaal vergaderen steeds meer zijn intrede doet heeft Wijnen&zn de mogelijkheid voor het digitaal borrelen ontwikkelt. Vanaf 1 januari 2021 kunt u bij ons terecht voor een digitale vergaderservice. U bepaalt het budget dat de deelnemers van de vergadering mogen uitgeven en Wijnen&zn levert aan alle deelnemers van uw digitale borrel een pakket naar keuze.  De deelnemers ontvangen een code waarmee ze in de webshop een eigen keuze kunnen maken tot het door u bepaalde bedrag. U ontvangt een verzamelfactuur.
Een extra service die wij bieden is het meezenden van ambachtelijk gemaakte hapjes. Deze kunnen alleen vanaf 10 verpakkingen geleverd worden en levering duurt ongeveer 1 week. Dit in verband met versheid van het product.
Indien gewenst zenden wij bij het pakket een speciale kaart van u mee.
De verzending wordt verpakt in een speciale verpakking en verzonden door Flespakket.

Meer weten: neem contact op via de mail  
De offerte krijgt u binnen 2 dagen in de bus.

videoborrel

Borrelbox of Borrelkist

Omdat wij het voor u zo makkelijk mogelijk willen maken hebben wij voor het video vergaderen een borrelbox en een borrelkist voor u samengesteld. De box of kist bestaat uit 2 verschillende wijnen in flesjes van 187ml, potje olijven en een kokertje chips van Pringles. U kunt ook kiezen voor de ambachtelijke hapjes. De ambachtelijke hapjes gaan alleen per 10 verpakkingen.
Box en kist kunt u vinden in de webshop.

Meer weten: neem contact op via de mail
De offerte krijgt u binnen 2 dagen in de bus.

borrelbox