Verpakkingen

De mooiste en leukste verpakkingen

Wij verpakking uw geschenken op de manier waarop u wilt dat uw geschenk er uit moet zien. Zoals in de klassieke wijnkist, een vrolijke wijnzak, ingetogen wijnzakken, shoppers etc. En voor de kerst zorgen we voor extra feestelijke kerstverpakkingen. U mag het zeggen.

Folie

Onze standaard cadeauverpakking is folie. Zoals u hiernaast ziet afgebeeld. Als u dat wilt doen we bedje van houtwol onder de fles voor een gezellige uitstraling. Uw geschenk is door de folie direct zichtbaar.

Houten Kisten

Uiteraard heeft Wijnen&zn ook wijnkisten. Uw wijncadeau in een houtenkist is altijd een geslaagd cadeau. De kisten leveren wij van 1 vak tot zesvaks aan toe. We vullen de vakken met houtwol op zodat de wijnen mooi tot hun recht komen. Een klasiek en mooi cadeau.
Leuk is om in de kist een vak in te ruimen voor iets speciaals zoals een fuet, chocolade of een mooi glas. Wij helpen u er graag bij.

Dutch Design

O, wat zijn ze mooi. Deze tot tafeltje om te bouwen cadeaudozen van Dutch Design. Een leuker cadeau om te geven is er eigenlijk niet omdat de verpakking op zich al een cadeau is. Er kunnen 2 flessen, 3 flessen of 4 flessen in. Wij vullen de doos nog wat op met houtwal voor een voller effect. Ook heel leuk om er andere lekkernijen bij te stoppen. Chocolade, kookboeken, of wat u verder wilt. Een echt oerhollands cadeau met een maximale belasting van 200 kg. Uitproberen: in de winkel staan er een aantal klaar voor u om op proef te zitten.
Prijs doos/chair  is € 12,50 uiteraard zonder inhoud.

Omdat wij graag kwaliteit leveren wordt iedere fles wijn van een sticker van Wijnen&zn voorzien. Een extra service aan u, want wijn is en blijft een natuurproduct. En natuurproducten kunnen af en toe foutjes hebben. Zo kan de ontvanger van uw cadeau contact met ons opnemen als er iets niet goed is.

IMG_2242
Dutch Design Chair WINE Box + lit-Beachwood 2