Aanschuiftafel

Bijzondere evenementen

Een aantal keren per jaar kunt u deelnemen aan een bijzonder evenement dat Wijnen&zn exclusief organiseert. Dit zijn onze aanschuiftafels. De aanschuiftafel is geïnspireerd op de lange, mooi gedekte tafels in Italië waar vrienden en familie bij elkaar aanschuiven om te genieten. Ook bij ons schuift u letterlijk aan.
Wij schenken tijdens het diner goede en mooie wijnen en soms wijnen die u nergens anders kunt krijgen. Dat doen we omdat we u graag kennis willen laten maken met de wijnen die wij in de winkel voor u hebben staan. Om die reden zijn al onze aanschuiftafels populair onder liefhebber van goede wijn en goed eten. Belangstelling kijk dan in de Evenementen kalender op deze site of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Inschrijven nieuwsbrief

Het wijnmakers Diner

Omdat wij trots zijn op de wijnen die wij voeren en u willen laten kennismaken met het bedrijf achter de wijn vragen wij de wijnmaker aan te schuiven aan het diner als tafelheer of tafeldame.  Zij laten u de wijn beleven door te vertellen over hun wijnbedrijf, de productie, hun druiven, hun terroir. Vol passie leggen ze uit wat er bij komt kijken voordat u deze wijn kunt proeven.
Het wijnmakers Diner wordt gehouden in ons proeflokaal aan de Koninginnelaan te Apeldoorn. Maximaal aantal deelnemers is 24.

Dineren op de Heide

Eenmaal per jaar organiseren wij 1x Dineren op de Heide. Wij organiseren dit samen met de Stichting Schapedrift in Ermelo. U kijkt uit over de bloeiende heidevlakte van de Ermelosche heide. Een uniek evenement want dineren in een natuurgebied zult u niet vaak meemaken.
U schuift aan een van de lange gedekte tafels aan. De kok staat voor u ter plekke zijn gerechten te maken en Jan Kalvenhaar, eigenaar van Wijnen&zn en vinoloog schenkt de wijnen en geeft u uitleg. Verder is het genieten van de natuur, het eten en de wijnen.
Het aantal deelnemers is maximaal 50 personen. klik hier voor schapedrift.

Dichter bij Wijn(en)

Samen met Aad van der Waal, gewezen stadsdichter van Apeldoorn,  theatermaker en acteur organiseren we deze vrolijke avond. Vol gedichten, anekdotes, lekkere wijnen en goed eten. Alles wat het leven zo gezellig maakt bundelen we op deze avond bij elkaar. De avond wordt gehouden in ons proeflokaal in Apeldoorn. Ook nu schuift u weer bij elkaar aan tafel. Maximaal aantal deelnemers is 24. Terwijl de kok voor het vier gangen menu klaar maakt, Jan Kalvenhaar de wijnen uitschenkt en uitleg geeft, gebeurt er van alles. Met een lach en af en toe een traan. klik hier voor meer Aad van der Waal

Wandelen Wild en Wijn

Begonnen als whisky-proeverij bij de Schaapskooi in Ermelo is deze proeverij uitgegroeid tot een zeer gewild evenement. De whisky is vervangen door wijn en voorafgaand kunt u met een natuurgids van de Stichting Schapedrift een natuurwandeling in de schemering maken. Met een beetje geluk komt u zwijnen of reeën tegen. Daarna wordt u warm ontvangen in het bezoekerscentrum voor een lekkere wild maaltijd en een mooi glas wijn. Maximaal aantal deelnemers is 30.klik hier voor schapedrift.

Bijzonderheden

Als u geabonneerd bent op de Nieuwsbrief ontvangt u van bovenstaande evenementen alle informatie en kunt u zich via een link inschrijven. Inschrijven nieuwsbrief  Kijk anders onder Evenementen kalender

De prijzen van bovenstaande evenementen verschillen en maken we bekend als we de datum voor het evenement kunnen vermelden.

IMG_20200926_181750_338
aad met pijp
schaapskooi sneeuw 2